Reviews van Immo Deprez door mensen die effectief recent hun eigendom verkochten.

door Aisja Vandaele

Fijne en correcte samenwerking

Fijne en correcte samenwerking voor de verkoop van mijn woning.

door moreau marianne;; colak oktay Mourreau

Contente klant

Ben enorm blij van het werk dat Luc Deprez deed de verkoop van ons huis ,, hij is een eerlijk en super correcte persoon!!!!!!!!!aan te raaden !!!!!! hij doet zijn super best ook voor het uit te leggen in frans!! tegen mijn man ; hij heeft veel ervaring Bij hem ben je  goed in handen en legt alles goed uit ook voor de documenten ,, grand merci luc si nécessaire ont telf pour encore traitér avec vous ;;;

door Verbeke Germain en Vansuypeene Frieda

Professional

Luc is een echte professional, maar bovendien goudeerlijk en authentiek. Hij houdt 100% rekening met de wensen van zijn klant en is geenszins uit op persoonlijk profijt. We hebben al vier maal zaken met hem gedaan en telkens met volle tevredenheid. Indien nodig bewijst hij ook een goed bemiddelaar te zijn tussen koper en verkoper. Zijn verkoopsovereenkomsten zijn volledig en wettelijk zeer sluitend en leiden nooit tot problemen bij het opstellen van de akte. Pluspunt is ook dat Luc voor alle nodige documenten zorgt en zo de verkoper heel wat administratie bespaart. We zijn dan ook overtuigd van Lucs professionaliteit en zouden niet aarzelen om nog zaken met hem af te handelen.

door Jo Vandenberghe

Verkoop ouderlijke woning

Dankzij de rijke ervaring en gegevens van Luc Deprez hebben we een eigendom verkocht met Immo-deprez met een positieve noot. Wij leerden iemand kennen die eerlijk was, iemand die goeie uitleg verschafte op alle gebied. Een echte aanrader.


Wij streven constant naar verbetering voor onze klanten en alle reviews die wij ontvangen dragen hieraan bij.
Daarom zouden wij uw feedback erg op prijs stellen! Voeg hier uw eigen ervaring bij Immo Deprez toe.


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiƫren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht