Als U eraan denkt uw eigendom te verkopen, dan kom ik vrijblijvend langs om een schatting van uw huis, villa, hoeve, landelijke woning of appartement of grond te maken.

Een beknopte schatting van uw te verkopen huis kan gratis gebeuren.  Een juiste waardebepaling is heel belangrijk om uw huis te verkopen. Bij de schatting van een eigendom wordt onder meer rekening gehouden met de ligging(!), de oppervlakte, het comfort-niveau, het type woning, de renovaties, het onderhoud, enz...  Een te hoge vraagprijs schrikt  kandidaat-kopers af en bij een te lage vraagprijs leidt U zelf schade. Ik verkoop woningen, gronden, hoeves, landelijke woningen,  villa's en appartementen in  Adinkerke, Veurne, Alveringem, Poperinge, Ieper, Vleteren, Merkem, Houthulst, Zonnebeke, Roeselare en de volledige Westhoek en Westkust.

Vermijd beginnersfouten bij de verkoop van uw woning. Laat de zorgen van de verkoop over aan een ander en geniet binnenkort van de opbrengst........ Laat hier uw telefoon en e-mail adres na om een afspraak voor de waardebepaling van uw eigendom te maken.

 

* Velden verplicht