gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiƫren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht
GEGEVENS VOOR HET AANVRAGEN VAN EEN SCHATTING
 
Video uitleg prijsevolutie en schattingen

Als U er aan denkt uw eigendom te verkopen, dan kom ik vrijblijvend ter plaatse langs om een schatting van uw huis, villa, hoeve, landelijke woning, appartement of grond te maken.

Een beknopte schatting van uw te verkopen huis kan gratis gebeuren. 

Een juiste waardebepaling is  essentieel om uw eigendom te verkopen. Bij de schatting van een huis wordt onder meer rekening gehouden met de ligging(!), recente verkoopprijzen, de oppervlakte, het comfort-niveau, het type woning, de renovaties, het onderhoud, de wetgeving, enz...  Een computerberekening gecombineerd met een waardebepaling vanuit meer dan 20 jaar lokale ervaring. Een te hoge vraagprijs schrikt  kandidaat-kopers af en een te lage vraagprijs is voor U nadelig.

Ik verkoop woningen, gronden, hoeves, landelijke woningen,  villa's en appartementen in  Adinkerke, Veurne, Alveringem, Poperinge, Ieper, Vleteren, Merkem, Houthulst,  Staden, Zonnebeke, Roeselare en de volledige Westhoek en Westkust.

Laat de zorgen van de verkoop over aan een professional. Geniet binnenkort van de opbrengst........ Laat hier uw telefoon en e-mail adres na voor de schatting van uw eigendom te maken of

bel op 0495 64 17 27.