Als U er aan denkt uw eigendom te verkopen, dan kom ik vrijblijvend ter plaatse langs om een schatting van uw huis, villa, hoeve, landelijke woning, appartement of grond te maken.

Een beknopte schatting van uw te verkopen huis kan gratis gebeuren.  Een juiste waardebepaling is  essentieel om uw eigendom te verkopen. Bij de schatting van een huis wordt onder meer rekening gehouden met de ligging(!), recente verkoopprijzen, de oppervlakte, het comfort-niveau, het type woning, de renovaties, het onderhoud, de wetgeving, enz...  Geen computerberekening maar een waardebepaling vanuit meer dan 20 jaar lokale ervaring. Een te hoge vraagprijs schrikt  kandidaat-kopers af en bij een te lage vraagprijs lijdt U zelf schade.

Ik verkoop woningen, gronden, hoeves, landelijke woningen,  villa's en appartementen in  Adinkerke, Veurne, Alveringem, Poperinge, Ieper, Vleteren, Merkem, Houthulst, Zonnebeke, Roeselare en de volledige Westhoek en Westkust.

Vermijd beginnersfouten bij de verkoop van uw woning. Laat de zorgen van de verkoop over aan een ander en geniet binnenkort van de opbrengst........ Laat hier uw telefoon en e-mail adres na om een afspraak voor de waardebepaling van uw eigendom te maken of bel op 0495 64 17 27.

invulformulier

* Velden verplicht