Aankoop van landelijke villa's zal duurder worden

Villa veurnestraat 4b 8691 Alveringem

De Vlaamse regering heeft aangekondigd dat in de loop van 2018 de registratierechten van sommige woningen met een aankoopprijs hoger dan 200000€ worden verhoogd van 5 naar 7%.

Recente prijzen van woningen in Westhoek, Westkust en Roeselare

Woning verkocht in 2017

De gemiddelde prijs van een woning verkocht in de Westhoek in de eerste helft van 2017 vindt U hieronder.

Landelijke gemeenten in de Westhoek zeer goed om te wonen.

Bouwgrond Groenestraat te Izenberge

Bouwgrond  Groenestraat Alveringem (Izenberge) Het Nieuwsblad onderzocht hoe graag we in onze gemeente in West-Vlaanderen wonen en gaf daaraan een score op 10. Opvallend is de goede score van de landelijke gemeenten zoals Vleteren, Alveringem en Lo-Reninge.  

Voordelige verkoop van woning binnen twee jaar na de aankoop

Voordelige verkoop van woning binnen twee jaar na de aankoop

Wanneer men een woning verkoopt binnen de twee jaar na de aankoop kan men 3/5 van de betaalde registratierechten terugvorderen.

Gratis verzekering gewaarborgd wonen

Woning verkocht in Veurne in 2015

De verzekering gewaarborgd wonen is een gratis verzekering. U kan ze als werkende voor 10 jaar afsluiten als u een hypothecaire lening aangaat om een woning te bouwen, te kopen of te renoveren. De Vlaamse overheid betaalt de verzekeringspremie.  Wordt u tijdens deze periode onvrijwillig werkloos of arbeidsongeschikt? Dan kan u een tegemoetkoming in de aflossing van uw lening krijgen.

Referenties

Watou Callestraat 3 (Poperinge)

Enkele van de vele verkochte woningen in de loop der jaren: Watou Callestraat 3 Hoeve Ieper Crescendostraat BurgerwoningDikkebus Windeweg 3 Mooie woning Alveringem Ekestraat 8 Te renoveren landhuis Poperinge Kleine Casseldreef 5 Hoeve Alveringem Izenbergestraat 2 Percelen bouwgrond Roeselare Schilderstraat 50 Wijkwoning Bredene Koerslaan Villa Adinkerke Kruisstraat 13 Fermette was eigendom van Mevr. Depoover Jenny Veurne 0493/52 82 23 Geluveld Menenstraat 51 Woning langs de hoofdstraat Hondschoote route de Lille 1599 Landgoed Veurne Rodestraat 13 Volledig te renoveren woning Houthulst Poelkapellestraat Villa Houthulst Klerkenstraat 27 Te renoveren woning https://www.handelsgids.be/vleteren/immodeprez/ervaringen/

Premies

Woning verkocht in Veurne

Er bestaat een website waar U de meeste premies waarop U recht hebt bij de aankoop en bij het bouwen of verbouwen in een bepaalde gemeente kunt terugvinden.

Links

Links

 Enkele links naar pagina's waar mijn website terug te vinden is.

Archief